2015. sze 04.

Kalapácsot neki!

írta: Bögrec
Kalapácsot neki!

Egy első próbálkozás, ami ilyen formában legfeljebb dísznek lesz jó...

Már június végén megkorongoltam ezt a teáskészletet, a karácsonyi kollekcióba tervezem. Még jó, hogy időben nekiálltam! Az alsó tálka, amibe mécseseket kell tenni, hogy melegen tartsák a teát, nem elég magas, illetve a lyukak sem elég nagyok rajta, elalszik benne a mécses.
Pont a lényeg nem működik :/
Ezen kívül a csőr formája is újítás lett volna (legalábbis nálam), de szintén nem a legjobb próbálkozás, öntés után lecsöppen, végigcsurog a kanna oldalán a tea.

Azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a mécsestartó tálkát már kipróbálhattam volna előre, mikor még nem volt kiégetve, így az égetéseket és a mázat megspórolhattam volna. Az viszont, hogy a csőr jól működik-e, csak mázasan, a második égetés után derülhet ki igazán. :(
Dehát, senki nem úszhatja meg a szakmája nehézségeit.

Azért a kalapáccsal csínján bánok majd, a kanna még marad egy kicsit talomban, a bögrék pedig kifogástalanul működnek. :)
Nagy tanulság, hogy azt is mindig próbáljam ki, amiről úgy tűnik, hogy működni fog. Kár, hogy bizonyos esetekben csak a második égetés után lehet kipróbálni.

Szóval ezt a szettet nem törjük, de ha úgy érzed, szükséged van egy kis feszültségoldó törés-zúzásra, ha a titkos álmod nem a torta-, hanem a bögredobálás, akkor szólj, mert van mit! :)

 

 

FIGYELEM!!!
A blogom az új honlapomra költözött! Ha ez tetszett, az újért teljesen odaleszel! --> http://bogrec.hu/

 

vandorut3.JPG

Szólj hozzá

karácsony bögre tervek kalapács teáskanna mécses